Google Tag Manager --> Google tag (gtag.js) -->

Българиада - книга

  • Кат. номер: 3

Книга - печатно издание

Автор - Анюта Ангелова

Дата на публикуване - 28.07.2019

Език - Български

ISBN - 9780244505332

Категория - Художествена проза, роман

Copyright 2019 Анюта Ангелова - Всички права запазени - Standard Copyright License

Страници - 145

Меки корици

Вътрешен цвят - черно и бяло

Размери - 148 мм х 210 мм

     БЪЛГАРИАДА

      СИНОПСИС

Романът Българиада описва тежките години на преход на България от тоталитарен режим към демокрация и пазарна икономика след десети ноември 1989 година - годината на падането на Берлинската стена и отприщването на демократичните процеси в Централна и Източна Европа. Властващата корупция на всички нива в управлението на страната, и особено в съдебната система, беззаконията и престъпността в икономиката през този период в България са описани така, както ги виждат обикновените български граждани, а също и журналисти, политолози, артисти, певци, писатели, политици,  медиите - целият негодуващ, изнемогващ народ.

Този роман не представя описваните събития с компетентност на политолог, социолог или икономист. Това е просто един разказ за настроенията на българския народ и за духа на времето на прехода на България от тоталитарен режим към демокрация и пазарна икономика след десети ноември 1989 година.

 

 

 

 

 

18,00 лв. 14,00 лв.
Изтегляне на електронна книга /DOWNLOAD EBOOK/
Покупка на книга печатен формат
Изтегляне на електронна книга /DOWNLOAD EBOOK/

You will find an English translation of this TAB on the FAQ page /13,14/

Електронна книга може да купите по два начина:

1. Чрез бутона КУПИ и попълване на формуляр за поръчка. На посочения от вас имейл ще получите имейл с приложен EPUB файл с избраната от вас електронна книга.

2. Чрез бутона ПЛАТИ И ИЗТЕГЛИ. Ще бъдете отведени в сайта на еPAY.bg. За да можете да ползвате услугите на този сайт, трябва да сте регистриран потребител в него. Можете да платите както с микросметката си в този сайт, така и с кредитна или дебитна карта, които ще свържете към тази сметка. 

След като заплатите избраната от Вас електронна книга, във формата за плащане ще пише - Извършено плащане. Кликнете върху бутона Продължи, който се намира най-долу на екрана. Той ще ви отведе на страница, откъдето ще можете да изтеглите файла с избраната от вас електронна книга.

За повече информация вижте секция FAQ. - Как да купя електронна книга?

ВАЖНО!!! Моите електронни книги са без DRM защита. Може да ги свалите във всяка секция на вашия компютър или мобилен телефон. За да отворите файла и да четете, ще ви е нужен четец за електронни книги Adobe Digital Editions и съответно акаунт /Adobe ID/ в ADOBE.COM, които ще получите безплатно. Вижте как да направите това в секция FAQ. - Как да чета електронна книга?

Друг подходящ четец е PocketBook Reader.

 

 

Покупка на книга печатен формат

Препоръчваме ви да купите книга печатен формат като изберете начин за плащане С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Ще платите на куриера при доставка на поръчката.