Google Tag Manager --> Google tag (gtag.js) -->

Апокрифна любов - книга

  • Кат. номер: 1

Книга - печатно издание

Автор - Анюта Ангелова

Дата на издаване - 27.07.2019

Език - Български

ISBN - 9780244505714

Категория - Художествена проза, роман

Copyright 2019 Анюта Ангелова- Всички права запазени - Standard Copyright License

Страници - 340

Меки корици

Вътрешен цвят - черно и бяло

Размери - 148 мм х 210 мм

                                                                    AПОКРИФНА ЛЮБОВ

                                                                           СИНОПСИС

 

          „Audentes fortuna iuvat” – Virgilio. „Съдбата помага на смелите.“

          Романът Апокрифна любов разказва една любовна история между нигериец и българка, развила се в условията на расови предразсъдъци в България през 80-те години на 20 век.

          Отношенията между главните герои, Ана и Матю, са неизбежно повлияни не само от расовите предразсъдъци на преобладаващата част от обществото, но и от особеностите на техните характери.

          Възпитана в семейство, в което липсва любов, Ана израства с комплекс за изоставеност, който определя нейното поведение в отношенията ѝ с Матю. Тя сякаш е програмирана да се възприема като изоставена. Не прави планове за бъдещето на своята любов.

          Матю е младеж със силен характер. Мечтата му е да стане добър лекар. Той е целенасочен. Знае, какво иска. В тази страна, с хора враждебни към цвета на кожата му, неговата страстна натура има силна нужда от любов. Вярва, че Ана го обича. Тогава, защо тя не мечтае, двамата да създадат семейство и да имат деца?

          Има ли бъдеще тази любов?

          „В живота получаваш това, което имаш смелост да поискаш“ – неизвестен автор.

        

          

     

28,00 лв. 20,00 лв.
Изтегляне на електронна книга /DOWNLOAD EBOOK/
Покупка на книга печатен формат
Изтегляне на електронна книга /DOWNLOAD EBOOK/

You will find an English translation of this TAB on the FAQ page /13,14/

Електронна книга може да купите по два начина:

1. Чрез бутона КУПИ и попълване на формуляр за поръчка. На посочения от вас имейл ще получите имейл с приложен EPUB файл с избраната от вас електронна книга.

2. Чрез бутона ПЛАТИ И ИЗТЕГЛИ. Ще бъдете отведени в сайта на еPAY.bg. За да можете да ползвате услугите на този сайт, трябва да сте регистриран потребител в него. Можете да платите както с микросметката си в този сайт, така и с кредитна или дебитна карта, които ще свържете към тази сметка. 

След като заплатите избраната от Вас електронна книга, във формата за плащане ще пише - Извършено плащане. Кликнете върху бутона Продължи, който се намира най-долу на екрана. Той ще ви отведе на страница, откъдето ще можете да изтеглите файла с избраната от вас електронна книга.

За повече информация вижте секция FAQ. - Как да купя електронна книга?

ВАЖНО!!! Моите електронни книги са без DRM защита. Може да ги свалите във всяка секция на вашия компютър или мобилен телефон. За да отворите файла и да четете, ще ви е нужен четец за електронни книги Adobe Digital Editions и съответно акаунт /Adobe ID/ в ADOBE.COM, които ще получите безплатно. Вижте как да направите това в секция FAQ. - Как да чета електронна книга?

Друг подходящ четец е PocketBook Reader.

 

 

Покупка на книга печатен формат

Препоръчваме ви да купите книга печатен формат като изберете начин за плащане С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Ще платите на куриера при доставка на поръчката.